Tag

- et godt tag holder (næsten) for hele livet
27 44 64 60

(Telefon tid alle hverdage 9-10)

(SMS alle dage hele døgnet)

Brug for hjælp til dit nye tag?


Vi har 25 års erfaring som tagdækker

- derfor tør vi godt kalde os selv for
experter indenfor de fleste typer tageBetontegl
Betontag

Beton er et naturligt, stærkt og billigt materiale. Tegl i beton er holdbart og nemt at lægge. Fås også i letvægts version så det kan bruges på feks sommerhuse.

Eternittag
Eternittag

Den klassiske eternit bølgeplade til alt fra sommerhuse, helårshuse og industri bygninger Man får et smukt, holdbart og vedligeholdelsesfrit tag i fibercement.

Tegltag
Tegltag

Vi har et stort udvalg af tegltagsten. Lige fra den klassiske røde vinge tegltagsten til falstagsten med eksklusive overflader. For inspiration kig hos V.Meyer , Monier eller Randers tegl.

Staaltag
Ståltag

Vi har stor erfaring med Lindab ståltag. Tag i højeste kvalitet og er særlig udviklet til at kunne klare det danske klima. Leveres i fuld længde for minimum af samlinger.

Skifertag
Skifertag

Skiffertag i eternit eller sten er noget af det yperste inden for tagdækning. Med et Skiffertag får man den længste levetid og det mest smukke klassiske tag man kan ønske sig.

Tagpap
Tagpap

Tagpap kan anvendes til de fleste tagtyper og er utrolig nem at forme efter konstruktionen, hvorfor det har været meget anvendt de seneste år hvor de traditionelle former er blevet udfordret.
Special lavet tag efter jeres ønsker
Ikke to hjem er ens, og derfor er vi bevidste om at finde frem til lige præcis det tag, der passer til dit hus og dets omgivelser - både materiale- og farvemæssigt. Helt grundlæggende er der en række grundprincipper inden for byggeskik- og lovgivning, der skal overholdes. Men udover det, så kan det meste lade sig gøre. Uanset om du allerede har en idé om hvilket tag, du kunne tænke dig, eller om du er helt på bar bund og søger nye inputs og sparring, står vi altid klar til at indgå en dialog, så vi i fællesskab kan finde frem til den bedste løsning.
Spar penge ved at udskifte til et nyt tag
Når vi skifter et tag, så er energioptimering et oplagt emne. Det er her, man har muligheden for, at isoleringen i jeres hus lever op til energikravet . Når man alligevel har taget af, er det billigt at få ekstra isolering i tagkonstruktion og dermed spare penge på varme regningen. I bedste fald så er der isolering, men det kan være monteret forkert. Vi ved, hvor vigtigt det er for varmeregningen at denne del er helt perfekt.
Andre fordele
Når du vælger at få lavet nyt tag, bliver alt afmonteret og hele konstruktionen kan derfor gennemses for råd og svamp. Oftest kan det ikke ses med det blotte øje, men hvis dit tag efterhånden har nogle år på bagen, kan der være vand- og fugtskader, der på sigt kan medføre skimmelsvamp og altså være decideret sundhedsskadeligt for hele husstanden. Derfor er det en stor fordel at kunne gennemgå hele tagkonstruktionen, så du reelt får et overblik over, hvordan det står til. På sigt undgår du skumle overraskelser, når hele tagdækningen får en kærlig hånd for at sikre en optimal fremtidig vedligeholdelse.
Hvad bør jeg overveje når jeg skal have nyt tag?
Først og fremmest så skal man overveje hvilket udtryk man ønsker på sit hus. Vil man have samme type tag, eller vil man benytte sig af muligheden for at give huset et løft? Overvej altid farve og udtryk. Find billeder af huse magen til jeres med den type tag i drømmer om eller brug visuelle værktøjer feks på Randers Tergls hjemmeside. Ved et tegltag skal man kigge på farven, udformning af tegl samt detaljer ved udhæng , Stern og vindskede. Et klassisk bølgeeternit tag kunne måske skiftes til et Cembrit Toscana. Lad os tage en dialog om jeres mange muligheder.

Pris
eksempel


Priserne er vejledende og skal give dig en idé omkring hvilket pris niveau et nyt tag vil koste.
Du er selvfølelig meget velkommen til at kontakte os for at få dit skræddersyet og uforpligtende tilbud på dit nye tag.

Billeder


Her er lidt billeder af vores tag arbejde.

Gammelt tag
Nordsjælland Gammelt tag
Undertag
Nordsjælland Undertag
Nyt tag
Nordsjælland Nyt tag
Gammelt tag
Nordsjælland Gammelt tag
Nyt ta
Nordsjælland Nyt tag
Nyt ta
Nordsjælland Nyt tag
Nyt tag med tagpap
Hornbæk Nyt hus med tagpap
Nyt hus med tagpap
Hornbæk Nyt hus med tagpap
Nyt tag
Nordsjælland Nyt tag
Din bedste garanti for et vellykket resultat
Vi ved, at det er en stor investering at begive sig ud i et stort byggeprojekt, som det jo er, når du får lagt et helt nyt tag. Derfor gør vi altid en dyd ud af at finde den allerbedste løsning til dig, og med over 25 års erfaring inden for tagdækning har vi meget viden at trække på, så vi kan gøre dine drømme til virkelighed. Med vores ekspertise og dine gode idéer kan vi i fællesskab få det hele til at gå op i en højere enhed.

Udover det er vi frivilligt medlem af Byg Garanti, så du som privatforbruger altid er dækket ind økonomisk i tilfælde af, at der mod al forventning alligevel skulle opstå fejl eller mangler ved det færdige resultat. Vi er bevidste om altid at yde vores bedste, så vi i samarbejde kan finde frem til et tag, der lever op til alle dine forventninger.
Et nyt tag er en investering i dit hjem
Uanset om du står overfor at skulle skifte dit tag ud i dit helårshjem, sommerhus eller det lille skur ude i haven, så er det uden lige en god investering for fremtiden - målt på alle punkter. Først og fremmest er et nyt tag med til at kvalitetssikre dit hjem i mange år fremover, så dit tag bliver modstandsdygtigt over for alt slags vejr, som det jævnligt bliver udsat for her i det danske klima.

Under voldsomme regn- og stormsæsoner kan du derfor roligt krybe indendørs og nyde godt af den gode isolering, der sikrer, at taget ikke tager skade - og at flyvende, løse teglsten ikke gør skade på resten af omgivelserne. Det gode kvalitetsløft af dit hjem vil desuden forøge din boligværdi ved et fremtidigt salg, og det kan derfor blive en rigtig god investering på den lange bane. Med et nyt tag kan du derfor allerede i dag høste alle de gode fordele og samtidig være godt dækket ind i fremtiden.

Vi er medlem
af


byggaranti

Vi samarbejder
med


anmeld-haandvaerker.dk


Skriv til os


eller
27 44 64 60

(Telefon tid alle hverdage 9-10)

(SMS alle dage hele døgnet)Vi vil meget gerne hjælpe dig med de spørgsmål du måtte have angående tag