Vinduer & Døre

- vi bruger kun døre og vinduer af den højeste kvalitet

27 44 64 60

(Telefon tid alle hverdage 9-10)

(SMS alle dage hele døgnet)

Skal du have nye (døre eller)vinduer?


Vi er "certificeret VELFAC VinduesMester"

- og vil derfor med sikkerhed kunne hjælpe og rådgive dig
med de spørgsmål du end måtte have omkring vinduer.Hvilken type vindue skal du vælge?

velfac vindue
Træ/Træ vindue

Trævinduer i alle farver, som A eller B energi vinduer. Lavet i høj kvalitet af kernetræ fra Danske firmaer. Vores mest solgte er Velfac Ribo og Velfac Classic. Trævinduer skal overfladebehandles ca. hvert 5. år. Det kan nogle gang betale sig at vælge træ/alu i stedet for, især hvis dine vinduer mod syd eller bor du tæt på kysten.

velfac vindue
Træ/Alu vindue

Vinduer som A eller B energi vinduer. I vedligeholdelses frit alu på ydersiden og træ på indersiden for det gode indeklima. Ønsker man et A energi vindue som også er vedligeholdelsesfrit med slanke rammer og 20% mere lysindfald, er Velfac 200 Energy et godt bud på det.

velfac dør
Facadedør

Facadedøre og yderdøre fås med både træramme eller -plade indvendigt og enten træ eller aluminium udvendigt. Du har også mulighed for at vælge, om du vil købe en indadgående eller en udadgående facadedør og naturligvis i lige den farve, du ønsker.
Vinduer og Døre efter mål og ønsker
Ikke to behov er ens, og derfor forstår vi vigtigheden af at udvise fleksibilitet over for dine specifikke ønsker - især når det kommer til opmåling. Du kan derfor bestille alle vores vinduer og døre på specialmål med kort leveringtid, så du kan få glæde af de helt rigtige løsninger uden at gå på kompromis med din dyrebare tid. I fællesskab kan vi finde frem til de rigtige mål og imødekomme dine ønsker, så du får de vinduer og døre, som passer til dit unikke hjem og får de bedste sider frem i dit udendørs eksteriør.
Spar penge ved at udskirfte dine døre og vinduer
Inden for de sidste år har der været øget fokus på energiforbrug og det miljøaftryk, vi alle efterlader hos vores efterkommere. Når du udskifter dine døre og vinduer, kan du derfor slå flere fluer med et smæk. Rent lavpraktisk betyder det, at du kan spare en masse både på miljøbelastningen og varmeregningen, når du investerer i et helt nyt sæt vinduer og døre. Det er typisk en sur udgift, som du ellers vil kunne bruge på så mange andre sjovere ting. Med en god isolering får du derfor en langsigtet investering, der kan være værd at regne lidt på.
Nye vinduer sikrer sundt indeklima
Nye vinduer er ikke blot med til at pryde din husfacade men er i den grad også en sikker investering i din sundhed og ikke mindst dit personlige velvære. Med nye vinduer er du nemlig altid sikret et sundt indeklima, som du vil kunne mærke allerede kort tid efter opsætningen. Hos os finder du vinduer, som er udstyret med friskluftventiler og A eller B-vinduer, som regelmæssigt udskifter luften uden at give kulde og træk til omgivelserne. Hvis du er en af dem, der er særligt overfølsom overfor træk, kan vi anbefale en særlig rude med 3 lag, der bevarer en høj overfladetemperatur og mindsker kuldenedfald.
Nye vinduer og døre kan hjælpe imod indbrud
En god indbrud- og tyverisikring af dine nye vinduer og døre kan give dig ro i maven og tryghed i mange forskellige situationer - når du tager på ferie, når dine børn kommer hjem fra skole, og når du ligger og prøver at falde i søvn om natten. Vi tilbyder Velfac som en standard sikkerhedspakke med ekstra lukkepunkter, forstærkede beslag og sikkerhedslimede ruder, så du altid er godt dækket ind, hvis det værste skulle ske. Vi står naturligvis altid rådighed og kan vejlede dig omkring den bedste løsning, der passer til dine behov i lige netop din husstand.

Brug for inspiration


Se Velfacs katalog

Lån penge til vinduer


Prøv låne beregner

Pris
eksempel


Priserne er vejledende og skal give dig en idé omkring hvilket pris niveau isætning af nye vinduer og døre kan koste.
Du er selvfølelig meget velkommen til at kontakte os for at få dit skræddersyet og uforpligtende tilbud på dine nye vinduer eller døre.Billeder


Her er lidt billeder af vores vindues arbejde.

Vinduer på hele huset
Nordsjælland Vinduer på hele huset
Nordsjælland Nye vinduer og døre
Velfac Stand - Vinduemester
Farum Velfac Stand - Vinduemester
2 stk. nye vindue
Helsingør 2 stk. nye vindue
Nye facade vinduer og dør
Hornbæk Nyt facade vindue og dør
Nyt facade vindue og dør
Hornbæk Nyt facade vindue og dør
Nyt facade vindue
Helsingør Nyt facade vindue
Nyt facade vindue
Helsingør Nyt facade vindue
Nyt facade vindue med maskine
Helsingør Nyt facade vindue med maskine
Medlemskab og udvidet samarbejde sikrer dig det bedste produkt
Vi tror på, at det brede samarbejde kan munde i de bedste produkter til vores kunder til stor tilfredshed for alle parter. Af netop den grund er vi indgået i et samarbejde med Velfac, så vi kan tilbyde jer døre og vinduer i bedste stil, som kan give jer den nødvendige tryghed, der ligger i tyverisikrede døre og vinduer.

Som kunde hos os er du yderligere forsikret, da vi frivilligt har valgt at være medlem af Byg Garanti. Det betyder, at du som privat forbruger er dækket ind rent økonomisk helt op til et beløb på 150.000 kr., hvis du mod forventning skulle opleve fejl eller mangler i forbindelse med dit byggeprojekt.

Du kan derfor med ro i maven og god samvittighed vælge vores døre og vinduer, så du altid er garanteret et godt og tilfredsstillende resultat, som du vil få glæde af i mange år fremover.
Nye døre og vinduer kan give nyt liv til dit eksteriør
Måske er du blevet træt af dine eksisterende døre og vinduer, der med tiden har fået et mere gråt og trist udseende? Eller er det generelt bare ved at være tid til, at de udvendige dele af dit hus får en kærlig hånd?

Nye vinduer og døre kan forvandle enhver kedelig husmur og give den et nyt liv og et moderne look - selv efter mange år. Du bekymrer dig måske for, hvorvidt du kan finde nye, moderne døre og vinduer, som stadig vil passe til resten af dit udendørs eksteriør? Men frygt ej! Vi har et stort udvalg af produkter, der kan tilpasses efter dine personlige ønsker, så de passer til resten af dit hjem.

Du kan vælge imellem flere farver og typer, så de på bedst mulig vis komplimenterer det allerede eksisterende udseende. Du kan vælge et udseende, der understøtter dit nuværende eksteriør eller tilføje det et frisk pust med nye, moderne kontraster.

Vi er medlem
af


byggaranti

Vi samarbejder
med


anmeld-haandvaerker.dk


Skriv til os


eller
27 44 64 60

(Telefon tid alle hverdage 9-10)

(SMS alle dage hele døgnet)Vi vil meget gerne hjælpe dig med de spørgsmål du måtte have ang. døre el. vinduer